Britney Spearsilla jälleen vessasessio – nyt miehen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Railakasta Sinkkuelämää lähes suositun televisiosarjan tähtien tavoin elävä poptähti Britney Spears on ottanut ilmeisesti hotellien wc-tilat tehokäyttöön. Pari päivää sitten uutisoimme, kuinka Britney ja Paris Hilton kävivät harrastamassa lemmenleikkejä hotellin vessassa.

Nyt Britneyn kerrotaan käyttäneen toistamiseen hotellin wc-tiloja lemmenleikkeihinsä yhdessä uuden miesystävänsä Brandon Davisin kanssa. Tiiviisti toisissaan koko illan kiinni ollut pari suuntasi nimittäin yhdessä myös Los Angelesissa sijaitsevan Hollywood Roosevelt -hotellin vessaan.

– Britney ja Brandon tulivat toimeen todella hyvin. He kävivät jopa vessassa yhdessä, silminnäkijä kertoi New York Post -lehdelle.

Viime torstaina ensimmäisen kerran bongattu uusi Hollywood-pari tapasi toisensa Paris Hiltonin kautta. Brandon on kuulunut jo pitkään Hiltonin ystäväpiiriin, ja heidän suhteestaan huhuttiin aiemmin tänä vuonna. Orastava suhde kuitenkin kariutui, kun Brandon syytti Parisia muiden muassa rasistiksi ja idiootiksi.