Mr Lordi ei saapunut linnaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä olevassa presidentin Itsenäisyyspäivän juhlassa on mukana tuttuun tapaan myös viihde-elämän tähtiä. Yksi seuratuimmista on HIM-yhtyeen keulahahmo Ville Valo, joka saapui juhliin ilman seuralaista. Hän oli pukeutunut kokomustaan pukuun ja valkoisiin kenkiin.

Lordi -yhtyeen keulahahmo Tomi ”Mr Lordi” Putaansuuta ei linnassa nähty. Sen sijaan kaksi yhtyeen muuta jäsentä oli Ylen tietojen mukaan juhlissa ilman maskia, vaikka Iltalehti ehti jo uutisoida koko yhtyeen jättäytyneen pois juhlista.

Yksin juhliin saapunut poptähti Antti Tuisku oli pukeutunut tilaisuuteen sopivasti frakkiin. Kaija Koon illan kohokohtana oli tanssi Antti Tuiskun kanssa. Alivaltiosihteeri-ryhmän jäsen, juontaja Simo Frangen, saapui juhliin kansanedustajavaimonsa Rosa Meriläisen kanssa.

PÄIVITYS: Torstain Ilta-Sanomien mukaan myös Lordi-yhtyeen kaksi jäsentä oli perunut tulonsa linnaan itsenäisyyspäivän aikana.