Eddie Murphy vaihtoi Spaissarinsa tuottajaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Eddie Murphy on vahvistanut huhut hänen ja Spice Girls -tähti Melanie ”Mel B” Brownin erosta. Yksi eron syistä on se, ettei Murphy ole varma onko hän raskaana olevan Mel B:n tulevan lapsen isä. Näyttelijä vahvisti asian uuden Dreamgirls -elokuvansa ensi-illassa.

– Oletko onnellinen siitä, että hän odottaa lastasi, televisiotoimittaja uteli Murphyltä.

– Nyt sinä teet hätiköityjä johtopäätöksiä, sillä emme ole enää yhdessä. Sitä paitsi en tiedä kenen lapsi se on ennen kuin se syntyy ja teemme isyystestit. Älä siis vedä liian aikaisia johtopäätöksiä, herra, näyttelijä vastasi.

Kyseinen haastattelu julkaistiin tiistaina TMZ.com -verkkosivustolla. Tähden tiedottaja Arnold Robinson on kieltäytynyt kommentoimasta päämiehensä lausuntoja.

Dreamgirls -elokuvan ensi-illassa Murphyn kainalossa oli tuottaja Tracey Edmonds. Tähdeltä tiedusteltiin onko Edmonds uusi naisystävä, ja Murphy vastasi kysymykseen myöntävästi. Tracey Edmonds on artisti Kenneth ”Babyface” Edmondsin entinen vaimo, ja pari on deittaillut lokakuun lopusta saakka. Murphy erosi viime vuonna vaimostaan.