Britney Spears: ”Menin liian pitkälle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alushousuttomana juovuspäissään useaan otteeseen kuvattu Britney Spears on ottanut aikalisän, ja antanut ensimmäisen lausuntonsa medioille kohun syntymisen jälkeen. Supertähti selitteli tapahtumia verkkosivustolleen kirjoittamassaan viestissä.

– Oli kulunut todella pitkään, kun olin edellisen kerran ollut ystävienin kanssa juhlimassa. Juhlin syntymäpäiviänikin edellisen kerran kaksi vuotta sitten. Kaikki liikkeeni on uutisoitu paljon suuremmin kuin odotin, mutta ehkä menin uuden vapauteni kanssa hieman liian pitkälle, Britney selittää.

– Luojalle kiitos uudesta Victoria´s Secret -alusvaatemallistosta! Odotan nyt uutta vuotta, uutta musiikkia ja uutta minääni. Olen vasta pääsemässä alkuun… Hyvää joulun aikaa kaikille!, Britney keventää lausuntonsa lopussa.

Britney täytti 25 vuotta 2. joulukuuta. Hän juhli sinkkuelämänsä alkua ja syntymäpäiviään viikon verran putkeen, ja vilautteli samalla alastonta jalkoväliään useampaan otteeseen. Eilen jenkkimedioissa väitettiin, että sosiaaliviranomaiset olisivat käyneet keskustelemassa Britneyn luona, mutta pian selvisi, että vierailu tapahtui jo kuukausia sitten eikä siis liittynyt mitenkään Britneyn juhlimiseen.