Narkkarirokkari tuhosi hotellihuoneensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumesekoiluistaan tunnettu brittirokkari Pete Doherty yrittää nyt saada häneltä puuttuvaa rock-uskottavuutta turvautumalla vanhaan kliseeseen, eli hotellihuoneen hajottamiseen. Hän vieraili Malmaison-hotellissa Lontoossa, ja jätti huoneensa sellaiseen kuntoon, että se joudutaan remontoimaan.

Hotellihuoneen irtaimistoa, sähkölaitteita ja verhoilua tuhoutui Daily Star -lehden mukaan noin 14.000 euron arvosta. Huoneen verhot oli revitty alas ja peilit isketty rikki. Hotellin edustaja totesi lehdelle, että huone näytti enemmän sotatantereelta kuin hotellihuoneelta.

– Siellä on todisteita huumeidenkäytöstä, verhot ovat pilalla, joka puolella on rikkinäisiä pulloja ja meikkiä, ja koko huone on veren peitossa.

Lisäksi Doherty tappeli samalla reissulla baarissa ja teki turhan palohälytyksen. Pete Doherty tunnetaan omaa rock-uraansa paremmin supermalli Kate Mossin on-off -poikaystävänä, mikä ei luonnollisestikaan ole kovin rock-uskottavaa.