Lily Allen tunnusti myyneensä huumeita

Viihdeuutiset · Stara.fi

21-vuotias poptähti Lily Allen on tunnustanut myyneensä nuorempana huumeita. Brittiartisti nousi taannoin maansa singlelistan ykköseksi kappaleellaan Smile. Hän on mukana vierailemassa myös Robbie Williamsin uudella Rudebox -albumilla. Lily kertoi huumetaustastaan eräässä haastattelussa.

– Olin huumekauppiaana Ibizalla, kun olin 15-vuotias. En menestynyt siinä kovin hyvin, sillä olin surkea huumekauppias. En ole enää hetkeen käyttänyt huumeita, koska olen liian kiireinen. Sanoisin, että työ ja seksi ovat korvanneet huumeet, mutta työltä ei jää tarpeeksi aikaa seksille. Sen täytyy muuttua, Lily Allen kertoi Uncut -lehdelle.

Viime kesänä julkaistiin Allenin esikoisalbumi Alright, Still. Lily Allenin seuraava single Littlest Things julkaistaan 11. joulukuuta. Singlen on tuottanut Robbie Williamsin uusinta levyä työstänyt Mark Ronson.