Brad Pitt ja Angelina Jolie naimisiin jouluna?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin superpari Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat tuoreimpien tietojen mukaan menossa mahdollisesti naimisiin Etelä-Afrikassa jouluna. Pariskunnan kerrotaan varanneen jo pienen kylän Johannesburgin eteläpuolelta häätilaisuuttaan varten. Juhlapaikkaa pariskunnalle suositteli televisiotähti Oprah Winfrey, Daily Mail uutisoi.

Pariskunnan kerrotaan haluavan häistään perinteiset pienen piirin häät, joten häävieraiden määrä tulee olemaan korkeintaan kymmeniä. Vieraslistalle odotetaan ainakin muutamia pariskunnan ystäviä, joukossa Oprah Winfrey ja näyttelijät George Clooney ja Daniel Craig. Afrikkaan tykästynyt pari haluaa seremonioihin mukaan myös perinteisiä afrikkalaisia teemoja ja musiikkia.

– He pitävät avioliittoaan lähinnä henkisenä yhdistymisenä, joten he eivät tarvitse suuria Hollywood-häitä, kuten Tom Cruise ja Katie Holmes taannoin Italiassa, lähde kertoi.