Harry Potter -tähden omaisuus 21 miljoonaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilehti Sunday Times listaa vuosittain maansa rikkaimmat ihmiset. Tänä vuonna rikkaimpien listan nuorin on Harry Potter -elokuvien päätähti Daniel Radcliffe, jonka omaisuus on lehden mukaan 21 miljoonaa euroa.

17-vuotiaan tähden omaisuus on karttunut vuodessa 12 miljoonalla eurolla. 21 miljoonalla eurolla hän pääsee maailman 5.000 rikkaimman ihmisen joukkoon.

– Daniel käy yhä koulua, mutta hänen ei tarvitsisi enää koskaan tehdä töitä. Rahaa on suorastaan kaadettu hänen henkilökohtaiselle yritykselleen. Pääosa tuloista on rojalteja, joita hän saa joka kerta kun hänen elokuvansa esitetään televisiossa, listan koonnut Philip Beresford kertoi.

– Hän on voinut neuvotella myös osuuden elokuvien tuotoista ja oheistuotteista. Mikäli Radcliffe aikoo mennä yliopistoon, ei hänen ainakaan tarvitse ottaa opintolainaa.

Sunday Times -lehden rikkaimpien listan nuorin nainen on myös julkkis. Hän on nimittäin 19-vuotias laulaja Joss Stone, joka on julkaissut tähän mennessä kaksi albumia ja kerännyt 9 miljoonan euron omaisuuden.