Jani Wickholm julkaisee kolmannen albuminsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kisasta levytysuralle ponnistanut Jani Wickholm julkaisee tammikuussa kolmannen albuminsa Yhden lauseen mies. Levyn ensimmäinen sinkkulohkaisu on nimeltään Kuu. Kappaleen on säveltänyt Jani Wickholm yhdessä Pauli Hanhiniemen kanssa. Sanoitukset ovat myös Hanhiniemen käsialaa.

– Hänen tekstinsä ja minun tyylini soittaa istuvat oikein hyvin yhteen. Tämä on vanhan liiton muusikkomeininkiä!, Jani kertoo.

– Levyn teko kesti 11 kuukautta. Pääsääntöisesti kaikki keikkojen välissä olleet päivät istuin oman studion työpöydän ääressä ja tein musiikkia ja soitin. Nyt kun levy on valmis, olen todella onnellinen. Tämä on minulle todella rakas albumi.

Wickholmin ensimmäinen levy Kaikki muuttuu on myynyt platinaa ja toinen albumi Alumiinitähdet hipoo kultalevyn rajaa.