Nicole Richie ajoi autoa huumeiden ja lääkkeiden vaikutuksen alaisena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Nicole Richie pidätettiin maanantaina hänen ajettuaan moottoritietä väärään suuntaan. Citymaasturillaan liikkeellä olleen Richien epäiltiin alusta saakka ajaneen autoaan huumeiden vaikutuksen alaisena, eikä poliisi tehnyt hänelle edes puhalluskoetta. Nyt hän on itse tunnustanut käyttäneensä marijuanaa ja Vicodin-lääkettä ennen rattiin kapuamistaan, People -lehti kertoo.

Nicole pidätettiin yleisövihjeiden perusteella, kun huolestuneet kansalaiset soittivat hätänumeroon mustan Mercedes-citymaasturin huristeltua heitä vastaan moottoritiellä.

Poliisi tavoitti pian Nicolen auton, ja Leidit landella -sarjan tähti puhui puhelimeensa poliisin lähestyessä autoa. Nicole kertoi poliisille olevansa eksynyt, ja että hän seurasi vielä hetkeä aikaisemmin ystävänsä autoa. Poliisipartio huomasi nopeasti, että Nicole ei ollut selvin päin liikenteessä ja pidätti hänet.

Nicole päästettiin 15.000 dollarin takuita vastaan vapaalle odottamaan oikeudenkäyntiä.