Daniel Craig on seksikkäin – Brad Pittin suosio romahti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuoreimman James Bond -elokuvan päätähti Daniel Craig sai ennen elokuvan ensi-iltaa runsaasti tiukkaa vastustusta, ja hänelle perustettiin jopa vihasivustoja verkkoon. Elokuvan ensi-illan jälkeen Craig näytti valkokankaalla niin hyvältä, että hän on noussut muutamassa viikossa maailman halutuimpien miesten joukkoon.

Tuorein näyttö tästä on erään kondomimerkin toteuttama vuosittainen äänestys maailman seksikkäimmästä miehestä. Uuteen Bond-tähteen ihastuneet brittivastaajat nostivat Craigin selkeästi listan ykköseksi. Aiempina vuosina listaa dominoinut supertähti Brad Pitt ei yllättäen yltänyt edes kymmenen parhaan joukkoon, sillä hän jäi sijalle 12.

Britit pitävät maanmiehistään, joten heidän mielestään maailman toiseksi seksikkäin on Clive Owen ja kolmanneksi seksikkäin Jude Law. George Clooney oli viidennellä sijalla.