Jessica Simpson ei muista vuorosanojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijä Jessica Simpson takelteli äskettäin Dolly Partonin juhlakonsertissa, kun hän joutui kesken kappaleen taistelemaan iltapukunsa kanssa. Pahvitauluilta luetut sanat menivät kuitenkin siinä tohinassa ohi, ja Jessica rallatteli välillä omiaan. Nyt Jessican kerrotaan kärsivän samanlaisista ongelmista myös elokuvarintamalla.

Jessica kuvaa parhaillaan Blonde Ambition -elokuvaa Shreveportissa, Louisianassa. Star -lehden paikalta saamien tietojen mukaan kuvausryhmä on kyllästymispisteessä, koska Simpson ei muista vuorosanojaan.

– Erään kohtauksen seitsemännen oton jälkeen ohjaaja laittoi kuulokkeen hänen korvaansa, jotta henkilökunta pystyi kertomaan hänelle vuorosanansa. Kaikki nolostuivat hänen puolestaan, mutta Jessica vain nauroi tapaukselle ja pyyteli anteeksi, lähde kertoi.

Simpsonin vastanäyttelijänä nähtävä Luke Wilson tuki Jessicaa kohtauksissa parhaansa mukaan.