Nicole Richie joutumassa vankilaan – alipainosta nousi kohu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maanantaina huumausaineiden ja lääkkeiden vaikutuksen alaisena autoaan moottoritiellä väärään ajosuuntaan ajanut Nicole Richie joutuu vankilaan, mikäli hänet todetaan syylliseksi.

Leidit landella -sarjasta tuttu julkkis on tuomittu kerran aiemminkin rattijuopumuksesta, ja Kalifornian lakien mukaan toisesta kerrasta kuljettaja passitetaan kiven sisään. Tuomio ei ole kuitenkaan järin pitkä, sillä Nicole joutuu virumaan sellissään arviolta viisi päivää. Lisäksi hän menettää ajokorttinsa vuodeksi ja joutuu osallistumaan puolentoista vuoden ajan alkoholivalistus-ohjelmaan.

Toissapäivänä Nicole tunnusti ottaneensa Vicodinia ja polttaneensa marijuanaa ennen kuin lähti ajamaan. Eilen Nicolen ystävät selittelivät Nicolen Vicodin -lääkkeen käyttöä kuukautiskipujen hoitamisella. Edellisen kerran hän jäi kiinni rattijuopumuksesta vuonna 2002, jolloin hän kertoi syöneensä ranskalaisia perunoita ja juoneensa yhden vodkashotin. Sittemmin Nicole on jäänyt kiinni myös ajokortitta-ajosta ja heroiinin hallussapidosta.

Tuoreeseen poliisiraporttiin Nicolen painoksi kirjattiin virheellisesti vain 38 kiloa, mutta Richien itsensä mukaan hän painaa nykyisin 43 kiloa. Hänen painostaan ehti jo syntyä pienimuotoinen skandaali, kun lehdistö tarttui hanakasti poliisin virheeseen.