Jennifer Lopez ja Jim Carrey kiistävät skientologiahuhut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on pari päivää levinnyt sitkeä huhu, jonka mukaan latinotähti Jennifer Lopez ja näyttelijä Jim Carrey olisivat liittymässä skientologeihin. Tietojen mukaan näyttelijä Tom Cruise olisi ylipuhunut tähdet mukaan uskonlahkoonsa.

Huhut saivat alkunsa, kun Cruise kutsui tähdet häihinsä Italiaan, vaikka hänen ei tiedetä aikaisemmin olleen yhteyksissä Lopezin tai Carreyn kanssa. Tomppa ja tuore vaimo Katie on tämän jälkeen bongattu useita kertoja Jenniferin ja hänen miehensä Marc Anthonyn kanssa.

Nyt sekä Lopez että Carrey kiistävät tiedot skientologiasta tiedottajiensa välityksellä. Katolisen kasvatuksen saanut Lopez on toki saanut perehdytystä skientologiaan ystävänsä näyttelijä Leah Reminin kautta.

– Minulla ei ole mitään tietoa tästä, mutta ehkä en kertoisi vaikka tietäisin, Lopezin tiedottaja puolestaan kierteli.

Jim Carreyn kerrotaan käyneen skientologien perehdyttämiskursseilla, New York Post -kertoi, mutta tiedottaja kiisti asian.

– Hän ei ole ottanut perehdyttämiskursseja.