Angelina Jolie haluaa lisää lapsia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brad Pittin kanssa perheen perustanut näyttelijä Angelina Jolie on kertonut haluavansa lisää lapsia nykyisten kolmen lisäksi. Hän kertoi olevansa tällä hetkellä äärimmäisen tyytyväinen elämäänsä, mutta haluavan kasvattaa perhettään entisestään.

Nyt perheeseen kuuluu Angelinan ja Bradin lisäksi viisivuotias Maddox, kaksivuotias Zahara ja puolen vuoden ikäinen Shiloh. Maddox ja Zahara ovat adoptoituja, ja Shiloh pariskunnan ensimmäinen yhteinen biologinen lapsi.

– Olen hyvin onnekas. Pidän ulkomailla työskentelemisestä ja lasteni ja Bradin kanssa olemisesta. Haluaisin kuitenkin vielä monta lasta lisää ja paljon muutakin elämääni. En usko, että olen ollut kuvausmatkoilla yli seitsemää viikkoa pidempään parin viime vuoden aikana. Haluan, että minulla on aikaa myös lapsilleni, Angelina kertoi People -lehden haastatelussa.

Angelina Jolie ja Brad Pitt viettivät viime syksyn Intiassa kuvaamassa yhteistä elokuvaansa.