Mel Gibsonilla salattu lapsi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Mel Gibson on joutunut kiperään tilanteeseen, kun Carmel Sloane -niminen nainen väittää Hollywood-tähden olevan hänen isänsä. Carmelin mukaan hänen äitinsä tuli yli 30 vuotta sitten raskaaksi Gibsonille.

Nykyisin maalaria toimiva Sloane on nyt vaatinut Gibsonia DNA-testeihin, jotta tähän saakka salattu isyys voitaisiin vahvistaa. Lisäksi hän haluaa, että Gibson tunnustaisi salatun perheensä olemassaolon.

– En tee tätä rahan takia. Haluan vain tavata miehen, jonka olen aina tiennyt olevan isäni, ja haluan hänen tietävän että hänellä on lapsenlapsi. Olisi upeaa, jos hän tunnustaisi meidät perheekseen. En ole kuitenkaan onnenonkija, sillä olen tyytyväinen elämääni, Sloane kertoi News Of The World -lehdelle.

– Minulle on kerrottu jo 20 vuoden ajan, että Mel on isäni, mutta haluan nyt varmistuksen. En halua jatkaa epätietoisuutta seuraavien 20 vuoden ajan. Meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin turvautua oikeudelllisiin keinoihin. DNA-testi selvittää asian kerralla.

Gibsonin ja Sloanen äidin suhde tapahtui siis jo ennen Gibsonin suursuosioon nostaneita Mad Max -elokuvia. Nykyisin Carmelilla on jo oma kymmenvuotias poika.