Britney Spears on hirvein koiranomistaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on valittu amerikkalaisen koiralehden äänestyksessä maailman huonoimmaksi koiranomistajaksi. Parhaaksi koiranomistajaksi puolestaan jenkit äänestivät televisiotähti Oprah Winfreyn. Spears sai Hollywood Dog ja The New York Dog -lehtien yhteisäänestyksessä koirafanien vihat niskoilleen, koska ei näyttäytynyt tarpeeksi usein julkisesti lemmikkiensä kanssa.

– Hänellä oli kolme Chihuahuaa, eikä hän koskaan poistunut asunnostaan koira mukanaan. Kun hän tapasi Kevinin, koirat vain yhtäkkiä katosivat, NY Dogs -lehden päätoimittaja Hilary O´Hagan kommentoi lehdessään.

Avioeroaan parhaillaan puiva pariskunta on ilmoittanut taistelevansa perheen lapsien huoltajuudesta, mutta koirista ei ole ainakaan julkisuudessa käyty minkäänlaista kiistaa.

Viime vuoden hirvein koiranomistaja oli Paris Hilton, jonka kerrotaan käyttävän koiria vain asusteina. Vuoden 2006 paras koiranomistaja oli siis Oprah, jonka kerrotaan omistavan viisi koiraa.