Lindsay strippasi itsensä mustelmille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan valmistautuu parhaillaan seuraavaan rooliinsa stripparina elokuvassa I Know Who Killed Me. Rooliaan varten hän ottaa parhaillaan oppitunteja strippauksesta, joiden aikana Lindsay on saanut huomata, ettei tolpan ympärillä keikkuminen olekaan kovin helppoa.

Lohan harjoittelee strippaamista peräti neljä tuntia päivässä Sheila Kellyn opastuksella, ja on oppituntien aikana saanut pahoja mustelmia ympäri kehoaan.

– Opiskelen tällä hetkellä strippausta joka päivä kolmen tunnin ajan. Minulla on mustelmia kaikkialla kehossani. Siksi en ole pitänyt shortseja. Olen kuin kävelevä sinimusta liikennemerkki, Linday kertoi New York Post -lehdelle.

– En tiennyt, että mustelmia voi edes syntyä sellaisiin paikkoihin vartalossani. Nyt todella arvostan strippareita.