Britney Spears osti luksuskodin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on viimein hankkinut itselleen ja lapsilleen uuden kodin. Spears on nimittäin ostanut Beverly Hillsistä viiden makuuhuoneen luksustalon, josta hän pulitti 7,2 miljoonaa dollaria, eli 5,5 miljoonaa euroa.

Uusi asunto sijaitsee tiukasti vartioidulla ja suljetulla Summit Circle -asuinalueella. Taloon kuuluu myös uima-allas, kirjasto, elokuvahuone ja tietenkin myös palvelijan asunto. Paikallisen kiinteistövälittäjän mukaan uusi talo on kuin tehty juhlia varten.

– Se on Summit Circlen parhaalla kadulla ja asunto on todella hyvässä kunnossa. Britney piti talosta juuri sellaisena, joten sinne ei tarvitse edes hankkia uusia huonekaluja.

Britneyn ja Kevinin yhteisestä Malibun kodistaan jo aiemmin pois muuttanut Britney haluaa päästä uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti. Siksi hän pyysi asunnon nykyistä asukasta muuttamaan pois mahdollisimman pian. Talon myyjä suostuikin oitis muuttamaan hotelliin asumaan.