Brad Pitt ja Angelina Jolie vähentävät näyttelemistään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin superpari Brad Pitt ja Angeline Jolie nähdään tulevaisuudessa nykyistä selvästi harvemmin valkokankaalla. Kolmen lapsen lisäksi vielä perheenlisäyksestä haaveileva pari haluaa antaa jatkossa enemmän aikaa perheelleen. Angelina kertoi asiasta vieraillessaan suositussa Larry Kingin keskusteluohjelmassa.

– Toivon, että kun tulemme vielä hieman vanhemmiksi, teemme vähemmän elokuvia. Ihan vain tiedoksi, että me emme kasvata lapsiamme Hollywoodissa. He eivät kulje joka päivä kuvauspaikoilla, vaan matkustavat ympäri maailmaa ja tekevät monia monia muita mielenkiintoisia asioita, Angeline kertoi.

Vielä pariskunta ei kuitenkaan ole tahtia löysäämässä, sillä Brad Pitt nähdään esimerkiksi ensi vuonna kolmessa elokuvassa, ja sama tahti jatkuu myös vuonna 2008. Angelina Jolie on niin ikään mukana ensi vuonna kolmessa elokuvassa, joista yhdessä hän tekee vain ääniroolin. Sin City -elokuvan jatko-osaa ei tosin ole vielä virallisesti vahvistettu.

Brad Pittillä riittää puuhaa myös näyttelemisen lisäksi, sillä hän omistaa Plan B -tuotantoyhtiön, joka tuottaa esimerkiksi parhaillaan työn alla olevan A Mighty Heart -elokuvan.