Justin Timberlaken alapäähuumori kiinnostaa maailmalla. Katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlake ja stand up -koomikko Andy Samberg ovat kauhistuttaneet ja naurattaneet amerikkalaisia sketsiksi puetulla musiikkivideolla, jossa he laulavat haluavansa antaa ”vehkeensä” joululahjaksi paketoituna.

Videon sensuroitu versio nähtiin Saturday Night Live -ohjelmassa, ja siinäkin näkyi kuinka miehet tanssivat ja pyörivät kaupungilla ”vehkeet” paketoituna. Sketsivideo päättyy, kun poliisit pidättävät duon. Kappaleessa Justin ja Andy antavat siis kuuman vinkin joulun suosikkilahjaksi.

– Tee reikä laatikkoon. Laita ”vehkeesi” laatikkoon, ja pyydä häntä avaamaan se, kundit laulavat.

Tasapuolisuuden nimissä popparit laulavat, että kyseisen lahjan voi antaa paketissa niin jouluna kuin hanukkanakin. Musiikkivideon sensuroimaton versio leviää parhaillaan nopeasti internetissä, ja se on saanut jo huimat 2,5 miljoonaa latausta YouTube -palvelussa. Viimeisen vuorokauden aikana latauksia on tullut yli miljoona. Katso video artikkelin alta tai tästä.