Tuli tuhosi Lost-tähden kodin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Lost -sarjan kaunotar Evangeline Lilly järkyttyi eilen aamulla paikallista aikaa, kun hänen Hawajilla sijainnut kotinsa syttyi tuleen ja tuhoutui täysin rajussa tulipalossa. Kailuassa sijainnut talo tuhoutui täysin.

– Kyllä, pitää ikävä kyllä paikkansa, että hänen kotinsa Hawajilla paloi kokonaan tänään aamulla. Onneksi Evangeline on turvassa, koska hän oli kuvauspaikalla tulipalon aikaan. Emme anna asiasta virallista lausuntoa, eikä minulla ole asiasta tällä hetkellä muuta kommentoitavaa, Lillyn tiedottaja Cara Tripiccio kertoi eilen People -lehdelle.

Palokunta sai hälytyksen palopaikalle keskiviikkoaamuna kello 6.43, ja ensimmäiset sammutusyksiköt olivat paikalla kuudessa minuutissa. Talo oli kuitenkin jo silloin ilmiliekeissä, eikä sen pelastaminen ollut enää mahdollista. Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa.

Katen roolia suosikkisarjassa näyttelevä 27-vuotias Evangeline Lilly asui palaneessa talossa kahden muun sarjassa työskentelevän naisen kanssa. Kukaan heistä ei ollut paikalla palon aikaan, eikä kukaan siis loukkaantunut. Palokunnan hälytti naapuri, joka heräsi koiriensa haukuntaan ja kuuli tulipalon aiheuttamia pamahduksia.