Sunrise Avenue kevätkiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen Sunrise Avenue -yhtye suuntaa keväällä ensimmäiselle suuremmalle Suomen kiertueelleen. Parhaillaan radioissa tiuhaan soivat On The Way To Wonderland -albumin kappaleet ovat ryydittäneet levymyyntiä niin, etä albumi kolkuttele Suomessa jo platinalevyrajaa.

Yhtye on tähän mennessä keikkaillut ahkerasti Keski-Euroopassa, jossa Forever Yours ja Fairytale Gone Bad -kappaleet ovat menestyneet mainiosti ja hyviä listasijoituksiakin on herunut sekä sinkuille että albumille. Sunkkarit jättävät keväällä Euroopan vähemmälle, kun on aika tarjota keikkoja myös suomalaisille faneille.

Helmi-maaliskuussa yhtye kiertää vielä Saksassa, mutta heti sen jälkeen maalis-huhtikuussa yhtye aloittaa Suomen kiertueen, joka alkaa 6. tammikuuta Vantaalta. Kiertueen keikkapäivät ja -paikat ovat seuraavat.

16.3. Helsinki, Bohemia

17.3. Kaarina, Ravintola Old Texas

23.3. Nokia, Hotelli Ravintola Iisoppi

29.3. Helsinki, Tavastia

31.3. Eura, Osman Tupa

5.4. Kuopio, Cotton Club

6.4. Nokia, Ammattioppilaitos

7.4. Seinäjoki, Rytmikorjaamo

8.4. Porvoo, Paalaamo

13.4. Kerava, Cosmopoli

14.4. Nivala, Tuiskula

19.4. Levi, Hulluporo Areena

20.4. Tornio, Umpitunneli

21.4. Vuokatti, Holiday Club Katinkulta

27.4. Lappeenranta, Hotelli Lappee

28.4. Riihimäki, Ravintola Kellari

30.4. Turku, Giggling Marlin