Petra : Tulkoon joulu

Singlet · Stara.fi

Tiktak-yhtyeestä tuttu Petra on jättänyt hetkeksi taakseen yhtyeensä räväkän energisen popin ja herkistynyt joulun odotukseen. Tulkoon joulu on lohkaistu Henki kulkee – Toivotuimmat -levyltä. Tunnelma on suurin piirtein kohdallaan, mutta Edu Kettusen tuotantoa oleva kappale ei aiheuta väristyksiä suuntaan tai toiseen. Biisi on siis peruskauraa.

Koska itse kappaleesta ei ole juurikaan mainittavaa, todettakoon, että soitanto toimii kuitenkin mainiosti. Anssi Nykänen ja Harri Rantanen kumppaneinen tekevät studiomuusikoina tarkkaa työtä. Itse kappale tulee kuitenkin hautautumaan harmaaseen massaan joulun jälkeen niin soittolistoilta kuin levyhyllyissäkin. Kokoelmalta oli ehkä pakko valita joku raita singleksi, ja tämä kappale veti pisimmän korren.

Pisteet 3/5