Agnes : Danger In Love

Singlet · Stara.fi

Idols-Agnesin uudesta singlestä iskee ensimmäisenä tajuntaan kasaritunnelma, joka antaa luvan odottaa jotain hyvää. Heti toisena särähtää kuitenkin korvaan Agnesin englanninkielen lausuminen, joka on suhteellisen tankeroa. Idols-tähden äänikään ei kuulu kehuttaviin ominaisuuksiin, vaikka onkin kieltämättä omintakeinen. Biisin suurin ongelma ei ole kuitenkaan Agnesissa.

Itse kappale ei nimittäin ole keskimääräistä tusinakierrätystä laadukkaampaa. Jos Agnesin ensimmäisessä I Thought We Were Lovers -hitissä oli vielä mukana jopa koukkua, ei sitä tähän viisuun ole saatu ripaustakaan. Sähköskitta vinkuu ja Agnes huutaaa ”Jeeea-jeee-jeee-jeeee-aaa”, mutta kuulija haukottelee.

Niin mukava popparipersoona kuin Agnes onkin, on pakko todeta, että tämä kappale ei yksinkertaisesti riitä siihen mihin pitäisi päästä. Danger In Love menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Kaikkein ihmeellisintä on se, että kappaleen on kirjoittanut ja osin myös sanoittanut itse Mr. Lordi. Kappale lieneekin herra Lordin tuotantoa jostain hyvin kaukaa ja peräisin herran pöytälaatikosta.

Pisteet 2/5