Oasis-tähti kiristää nimmareillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oasis-yhtyeestä tutut Gallagherin veljekset ovat varsinkin Britanniassa kovaa valuttaa nimmarimarkkinoilla. Nyt Noel on kuitenkin varoittanut nimmareista kiinnostuneita fanejaan, ettei hän anna nimmaria, ellei fanilla ole mukana jotain virallista Oasis-fanituotetta. Hän on kyllästynyt kirjoittamaan nimmareitaan paperilapuille.

– Ihmiset tulevat luokseni kun olen ulkona ja pyytävät minua kuvaan kanssaan. Kun en suostu, he sanovat etten varmasti ole pahoillani siitä että he ostavat levyjämme. En tietenkään ole. Rakastan sitä, Noel kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Nimikirjoituksen pyytäjä voi jatkossa varautua aikamoiseen saarnaan, ellei mukana ole ”aitoa tavaraa”.

– Ajattelen sinua kun makoilen tänään uima-altaassani, mutta en silti kirjoita nimikirjoitustani metrolippuusi. Pystyt kyllä parempaankin. Mene ja osta se levy tai jotain, Noel kiristää nykyisin fanejaan.

– Ihmiset tulevat päivittäin ympäri maailmaa kotiovelleni. Useimmiten annan heille nimikirjoituksella varustetun kuvani. En kuitenkaan pidä siitä, että joku tulee kadulla pyytämään nimmaria johonkin kirjekuoreen.

– Mitä sinä teet jollain sellaisella, jossa lukee ”Terveisiä Noel Gallagherilta”? Laitat sen ehkä television päälle ja voit sanoa ystävillesi tavanneesi minut supermarketissa? Tuskin. Luultavasti laitat sen pöytälaatikkoon ja olet tuhlannut kaksi minuuttia elämästäni, ja sillä välin ostamani jäätelö on sulanut, Noel paasaa.