Suosittu hiphop-dj ryöstömurhattiin New Yorkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu newyorkilainen hiphop-dj Carl Blaze, oikealta nimeltään Carlos Rivera, kuoli lauantaina taannoisessa ampumavälikohtauksessa saamiinsa vammoihin. Häneen ammuttiin joulukuun alussa peräti 13 luotia, mutta dj sinnitteli elävien kirjoissa viikkokausia Harlem Hospital Center -sairaalassa.

Poliisi tutkii yhä kuolemaan johtaneita tapahtumia, eikä tällä hetkellä ole tiedossa epäiltyjä. Carl Blazea ammuttiin hänen asuntonsa ulkopuolella Manhattanilla 7. joulukuuta. Kyseessä oli mahdollisesti ryöstömurha, sillä tapahtumahetkellä häneltä varastettiin 15.000 euron arvoinen kultaketju.

30-vuotias Blaze toimi viimeiset kolme vuottaan tiskijukkana suositulla Power 105.1 FM -radiokanavalla. Lisäksi hän esiintyi klubeilla New Yorkissa ja ympäri maailmaa. Radioasema järjesti Blazelle muistolle omistetun teemaillan lauantaina.