Arnold Schwarzenegger loukkaantui onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kalifornian kuvernööri ja elokuvatähti Arnold Schwarzenegger on loukkaantunut lasketteluonnettomuudessa Sun Valleyssä, Idahossa. Hän sai oikeaan jalkaansa luunmurtuman, joka vaatii leikkaushoitoa. Kuvernööri ei kuitenkaan halunnut palata lomaltaan kesken joulun vieton, joten jalka leikataan vasta kun hän palaa Los Angelesiin.

Schwarzeneggerin tiedottaja Julie Soderlundin mukaan tähti voi hyvin ja haluaa nyt viettää joululomansa loppuun perheensä kanssa. Arnold aloittaa toisen kautensa kuvernöörinä 5. tammikuuta, ja viimeistään silloin hän on luvannut olla vannomassa valaansa. Toisen kauden alkua juhlitaan Kaliforniassa kahden päivän juhlallisuuksilla.

Kuvernöörin edustajat eivät ole paljastaneet tarkempia yksityiskohtia tähden lasketteluonnettomuudesta, eikä onnettomuuden vaikutuksesta hänen lomasuunnitelmiinsa. Lääkäreiden mukaan leikkauksessa jalan luita joudutaan mahdollisesti tukemaan jopa metallituen ja ruuvien avulla. Arnold joutuu viettämään mahdollisesti jopa viikkokausia sairauslomalla.