James Brownin vaimoa ja lasta ei päästetä kotiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jouluna kuolleen supertähti James Brownin vaimo Tomi Rae Brown ei ole päässyt kotiinsa miehensä kuoleman jälkeen. Pariskunnan ja heidän 5-vuotiaan lapsensa koti on suljettu James Brownin lakimiehen ja tilintarkastajan toimesta.

Vaimon saapuessa asunnolleen muutaman tunnin kuluttua soulin kummisedän kuolemasta hän huomasi talon portin olevan lukittuna. Turvamiehet kertoivat hänelle talon olevan suljettuna lakimies Buddy Dallasin ja tilintarkastaja David Cannonin käskystä. Brownin agentti Frank Copsidas ei saanut tivattua heiltä syytä talon sulkemiseen.

Tomi Rae ei omista taloa, mutta se on toiminut pitkään hänen ja pariskunnan lapsen kotina. Hänen mukaansa heillä on yhä oikeus asua siellä.

– Tämä on minun kotini! Minulla ei ole yhtään rahaa, eikä paikkaa minne mennä, vaimo kertoi talon ulkopuolella odottaneille toimittajille.

36-vuotias Toni Rae ja James Brown avioituivat vuonna 2001. Toni Rae toimi sitä ennen Brownin taustalaulajana. Pariskunnan avioliitto on ollut värikäs, sillä James tuomittiin vuonna 2004 perheväkivallasta 1.087 dollarin sakkoihin.