Simon Cowell teki jättidiilin ohjelmastaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -ohjelman kehittäjänä ja tuomarina tunnetuksi tullut televisiokasvo Simon Cowell on rikkonut ennätyksen Britannian televisiomaailmassa. Hän on solminut maansa historian rahakkaimman sopimuksen televisio-ohjelmastaan.

Cowell on saanut huimat 20 miljoonaa puntaa, eli 30 miljoonaa euroa, ITV -yhtiöltä hänen X-Factor -ohjelmansa jatkosopimuksesta. Uuden sopimuksen mukaan ITV saa esittää sarjaa kolme uutta tuotantokautta, joten Cowell nettoaa ohjelmastaan noin 10 miljoonaa euroa vuodessa.

– Kahden ja puolen X-Factor -vuoden ajan olen jännittänyt ohjelmamme menestystä, mutta sarja on saanut fantastisen suosion. Luulen, että voimme tehdä ohjelmasta vieläkin paremman. En voisi olla onnellisempi, Cowell hehkutti.

Suositun kykyjenetsintäohjelman tuorein tuotantokausi päättyi joulukuun puolivälissä, kun Leona Lewis vei voiton.

Stara tapasi Simon Cowellin syksyllä Lontoossa. Lue haastattelu tästä!