Diddy pahoittelee turkisten käyttämistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Sean ”Diddy” Combs laajensi imperiumiaan taannoin vaatebisneksen puolelle. Nyt hän on joutunut huonoon valoon käytettyään uudessa Sean John -mallistossaan aitoja pesukarhun turkkeja. Puffy on julkaissut tiedotteen, jossa hän pyytää julkisesti anteeksi ja kertoo aitojen turkisten käytön olleen vahinko.

– En tiennyt materiaalin olevan aitoa turkista, ja heti kun saimme siitä tiedon, tuotteet vedettiin pois kaupoista ja verkkokaupastamme. Olen nyt ilmoittanut, että tuotteidemme lisenssi ei salli tämän materiaalin käyttöä, Diddy totesi.

Eläinaktivistien vihan niskoilleen saanut P. Diddy kertoo, että turkisten käytön syynä oli sekaannus aitojen ja tekoturkisten välillä. Turkiksia käytettiin malliston takkien huppuosassa.