Harry Potterin kuolemasta lyödään vetoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -sarjan viimeisen kirjan ilmestymistä odotetaan jo nyt kovasti, vaikka kirja ei ole vielä edes valmis. Kirjailija JK Rowling on jo aiemmin ilmoittanut, että Harry Potter and the Deathly Hallows nimisessä kirjassa on luvassa kuolemaa. Tietoa itse päähahmon kohtalosta hän ei ole kuitenkaan paljastanut.

Rowling paljasti televisiohaastattelussa kirjoittaneensa sarjan viimeisen osan päätöksen jo 16 vuotta sitten. Hänen mukaansa siinä tulee kuolemaan kaksi keskeistä hahmoa, joiden oletetaan jäävän henkiin. Vastineeksi yksi viimeisessä osassa kuolemaan suunniteltu hahmo jää sittenkin eloon.

Kirjailija ei luonnollisesti kertonut mitkä hahmoista kuolevat tai jäävät eloon. Paljastuksen jälkeen on arvioitu, että Rowling tulee kirjoittamaan Harryn “ulos” sarjasta, jotta kirja jäisi tosiaan menestyssaagan viimeiseksi.

Nyt Potterin kuolemasta löydään jo vetoa, sillä kansainvälinen vedonlyöntitoimisto on ottanut Potterin kohtalon listoilleen. Toimiston ennusteen mukaan Potterin tulee tappamaan mitä ilmeisimmin Lordi Voldemort. Muut suosikit Potterin tappajaksi ovat Professori Snape, Draco Malfoy, Ron Weasley ja Hermione Granger.