Sugababe keskellä joukkotappelua jouluaattona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sugababes -yhtyeen uusin jäsen Amelle Berrabah joutui jouluaattona keskelle joukkotappelua, jonka seurauksena hänen poikaystävänsä pidätettiin. Tappelu alkoi, kun eräs mies nipisti poptähteä takapuolesta. Poikaystävä Hardman Freddy Fuller tulistui siitä niin, että aloitti tappelun.

– Freddy raivostui ja helvetti oli valloillaan. Hän ja hänen ystävänsä aloittivat tappelun, kun nipistäjän kaverit tulivat paikalle. Freddy jäi kuitenkin alakynteen ja hän soitti lisää ystäviään paikalle. Siitä tuli nopeasti täysimittainen mellakka, silminnäkijä kertoi The Sun -lehdelle.

Envy -klubilla Surreyssä sattuneessa välikohtauksessa oli lopulta mukana arviolta 20 miestä. Pahimmat vammat sai tappelua rauhoittamaan tullut järjestysmies, jonka sormi purtiin melkein irti. Se pystyttiin kuitenkin pelastamaan mikrokirurgialla.

Poliisi pidätti paikalta ainakin kaksi ihmistä.