Hollywood-tähdet pakenivat palavasta hotellista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brokeback Mountain -elokuvan tähtenä loistanut Hollywood-tähti Jake Gyllenhaal ja hänen näyttelijäsiskonsa Maggie Gyllenhaal joutuivat keskiviikkona tiukan paikan eteen, kun he joutuivat pakenemaan palavasta hotellista.

Lomalla ollut 26-vuotias Gyllenhaal ja hänen 29-vuotias siskonsa Maggie asuivat Manka´s Inverness Lodge -hotellissa, kun puinen päärakennus syttyi tuleen keskiviikkoaamuna noin kello 02.30, Marin Independent Journal -julkaisu uutisoi.

– Jake auttoi minua pelastamaan tavaroitamme palavasta rakennuksesta, hotellin omistaja Daniel DeLong kiitteli lehdessä.

Hotellirakennuksen lisäksi alueella on runsaasti mökkejä, jotka säästyivät tulelta. Hotellirakennus tuhoutui kuitenkin palossa täydellisesti. Talossa oli palon syttyessä arviolta kahdeksan henkeä. Kukaan ei loukkaantunut. Tulipalon syttymissyyksi epäillään puun kaatumista vedenlämmittimen päälle, sillä alueella oli tuolloin käynnissä myrsky. Syttymissyytä ei ole vielä vahvistettu.

Paikka on suosittu julkkisten lomakohde. Aiemmin siellä on käynyt muiden muassa Prinssi Charles ja lukuisia näyttelijöitä.