Mike Tyson pidätettiin rattijuopumuksesta ja huumeiden hallussapidosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nyrkkeilytähti Mike Tyson pidätettiin varhain perjantaiaamuna Arizonassa epäiltynä rattijuopumuksesta ja huumeiden hallussapidosta. Poliisi pysäytti Scottsdalessa sijaitsevasta yökerhosta hieman ennen kahta aamuyöllä poistumassa olleen Tysonin, jonka halustaan löydettiin kokaiinia.

Raskaansarjan nyrkkeilymestari pysäytettiin, koska hänen autonsa huomattiin kulkevan holtittomasti, ja se törmäsi melkein poliisiautoon.

– Hänellä oli selviä merkkejä ajokyvyn heikentymisestä ja hän suostui alholitestiin paikan päällä, komisario Hall Scottsdalen poliisista kertoi ABC News -julkaisulle.

Yksin liikkeellä ollut Tyson pidätettiin välittömästi, kun selvisi ettei hän ollut ajokunnossa. Tarkemmissa tutkimuksissa hänen hallustaan sekä autostaan löytyi kokaiinia. Poliisilla oli tuolloin käynnissä loma-ajan tehoratsia, jossa kiinnitettiin erityistä huomiota rattijuopumuksiin.

Mike Tyson nähdään muutaman sekunnin cameo-roolissa tuoreessa Rocky Balboa -elokuvassa.