Paris Hilton saa miljoona dollaria Aussivierailustaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hilton on saanut parissa päivässä Australian mediat sekaisin jopa ilman vilautuksia, sillä siskonsa kanssa Sydneyssä ”lomaileva” Paris komistaa parhaillaan maan jokaisen juorulehden kansia.

Kyseessä ei ilmeisesti ole kuitenkaan tavallinen lomareissu, sillä lehtitietojen mukaan Paris emännöi uudenvuodenaattona uuden australialaisen Bondi Blonde -olutmerkin lanseeraustilaisuutta. Aivan ilmaiseksi Paris ei ole siis kengurumaahan suunnannut, sillä hänelle maksetaan keikasta huimat miljoona dollaria.

Tiistaina Paris Hilton tarjosi australialaisille silmänruokaa näyttäytymällä kuuluisalla Bondi Beachilla valkoisissa bikineissään yhdessä ystävänsä Kim Kardashianin kanssa. Hänen tehtäviinsä kuuluu valita yksi luksusrannoista olutmerkin ”viralliseksi” rannaksi.