Scarlett Johansson on kaunein julkkis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Scarlett Johansson on valittu kaikkien aikojen kauneimmaksi julkkisnaiseksi. Vuoden vaihtuessa luvassa on jälleen jos jonkinlaisia äänestyksiä, ja nyt mielipiteensä kertoivat erään kosmetiikkasivuston lukijat.

Toiseksi kauneimmaksi äänestettiin aussitähti Kylie Minogue ja kolmanneksi Liv Tyler. Match Point ja Lost In Translation -elokuvista tutun Johanssonin voittoa perusteltiin hänen raikkailla ja nuorekkailla kasvoillaan. Kaikki kolme saivat osakseen ihailua siitä, ettei heidän tarvitse turvautua paksuun ”pakkelikerrokseen” näyttääkseen kauniilta.

– Nämä julkkikset ovat niin kauniita, että heidän ei tarvitse turvautua paksuun meikkikerrokseen tai kauneusleikkaukseen, HoldBackTime.com -sivuston Tina Richards perusteli.

Viiden kauneimman joukkoon äänestettin myös brittiartisti Myleene Klass ja malli-näyttelijä Kelly Brook.