Stallone opettaa tyttärilleen nyrkkeilyä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocky -elokuvien tähti Sylvester Stallone haluaa opettaa kolmelle tyttärelleen nyrkkeilyä, jotta nämä voisivat paremmin puolustautua lähentelijöiltään tulevaisuudessa.

Tyttäriensä turvallisuudesta huolissaan oleva isä toivoo, että kymmenvuotias Sophia Rose, kahdeksanvuotias Sistine Rose ja nelivuotias Scarlett Rose sisäistäisivät hieman isänsä suosittua roolihahmoa ennen kuin alkavat tapailla poikia.

– Olen todella huolissani siitä, että pojat alkavat lähennellä heitä, joten haluaisin heidän kykenevän iskemään poikia vaikkapa baarijakkaralla. Kun he lähtevät illaksi ulos, tunnen oloni turvalliseksi vasta kun he pystyisivät hakkaamaan kenet tahansa naapuruston pojista, Stallone hehkuttaa Access Hollywoodin mukaan.

Stallonella on vielä hyvin aikaa koulia tyttäristään itsepuolustusta ja nyrkkeilyä osaavia nuoria naisia, sillä vanhin tytär alkaa deittailla poikia vasta vuosien kuluttua.