Arnold Schwarzenegger pääsi sairaalasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-kuvernööri Arnold Schwarzenegger on päässyt sairaalasta, jossa hänen oikea jalkansa leikattiin. Laskettelurinteessä jalkansa telonut kuvernaattori pääsi sairaalasta 30. joulukuuta, eli hyvissä ajoin ennen uudenvuoden juhlintaa.

Sun Valleyssä, Idahossa, lomaillut 59-vuotias Arnold kieltäytyi suuntaamasta leikkaukseen heti onnettomuuden jälkeen, koska halusi viettää lomansa rauhassa loppuun. Entinen actiontähti kesti siis kipunsa kuin roolihahmonsa aikanaan.

– Tuntui mahtavalta palata kotiin, kun perhe valmistautui viettämään uudenvuodenjuhlia yhdessä, Schwarzenegger totesi.

Kuvernaattori leikattiin tapaninpäivänä, ja hänen jalkansa joututtiin korjaamaan metallitukien ja ruuvien avulla puolentoista tunnin leikkauksessa. Parhaillaan Arnold valmistautuu vannomaan toisen virkakautensa virkavalan ensi perjantaina. Kauden juhlinnat alkavat tosin jo torstaina gaalaillan merkeissä.