HS: Nicke Lignell toipumassa onnettomuudestaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lauantaina Tammisaaressa sattuneessa nokkakolarissa vakavasti loukkaantunut näyttelijä Nicke Lignell on Helsingin Sanomien mukaan toipumassa, vaikka hänen saamansa vammat olivat hengenvaarallisia.

Kolarin seurauksena autoonsa puristuksiin jäänyt Lignell sai vakavia vammoja, kuten kallonmurtuman ja aivoverenvuodon. Hänet leikattiin lauantaina, ja nyt hän on jo päässyt tavalliselle vuodeosastolle.

– Leikkaus meni hyvin, ja Nicke siirrettiin tänään teholta tavalliselle osastolle, Lignellin vaimo Raakel kertoi tiistaina Helsingin Sanomille.

Kolari tapahtui, kun Sipoon suunnasta ajanut rattijuoppo törmäsi näyttelijän autoon. Toisen auton kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat, peräti 2,4 promillea. Lignellin auton kyydissä oli myös hänen äitinsä, joka selvisi onnettomuudesta lievin vammoin.

Läheltä siis piti, ettei Suomessakin siis käynyt kuten Yhdysvalloissa viime torstaina. Silloin näyttelijä Jared Nathan kuoli rattijuopon ajettua puuhun.

Tänä vuonna 40 vuotta täyttävä Nicke Lignell on näytellyt vime vuosina esimerkiksi Onnen varjot, Kuutamolla ja Levottomat 3 -elokuvissa. Lisäksi hän juonsi taannoin Voitto kotiin -televisiovisailua. Parhaillaan hän kuvaa elokuvaa Colorado Avenue, jonka kuvausten on määrä jatkua helmikuussa.