Supermalli Kate Moss ”naimisiin” Thaimaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Moss ja hänen narkkarirokkari-miehensä Pete Doherty vihittiin uudenvuodenpäivänä lomallaan Phuketissa, Thaimaassa. Vihkiminen tapahtui buddhalaisin seremonioin, jossa heidän päälleen roiskuteltiin vettä ja pudotettiin kukkia samalla kun pappi totesi heidän aviopuolisoiksi, The Sun uutisoi.

Vihkiminen oli kuitenkin lähinnä symbolinen, sillä näin solmittu ”avioliitto” ei ole laillinen pariskunnan kotimaassa Britanniassa. Tilaisuudessa oli läsnä Mossin ja Dohertyn sukulaisia ja ystäviä, jotka hurrasivat pariskunnalle. Pelkkä vitsi tilaisuus ei kuitenkaan ollut, sillä Katen äiti lensi paikalle kyseistä seremoniaa varten.

Parin todelliset häät järjestetään julkisuuteen tihkuneiden tietojen mukaan luultavasti 18. tammikuuta. Kate ja Pete juhlivat uudenvuodenaattoa hotellissaan, jossa asuivat myös Yorkin herttuatar Sarah Ferguson ja hänen lapsensa prinsessat Beatrice ja Eugenie.