Paris Hilton ja Britney Spears huonoimmat roolimallit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaksikko Paris Hilton ja Britney Spears nousivat loppuvuoden toilailuillaan kärkeen listalla, joka määrittelee vuosittain huonoimmat roolimallit.

American Onlinen ja uutistoimisto AP:n järjestämä kysely nosti bileprinsessat selväksi kärkikaksikoksi. Aiemmin sivellisenä tunnettu Britney kiri ykköseksi vuoden muutaman viimeisen viikon aikana, kun hän esitteli ”varustustaan” useamman kerran paparazzeille. Myös hänen taitojaan äitinä on viime aikoina kyseenalaistettu. Britney sai äänistä 29 prosenttia.

Toiseksi huonoin roolimalli oli siis neiti Hilton, joka sai äänistä 18 prosenttia, kun Mel Gibson jäi kolmannelle sijalle 12 prosentillaan. Gibson jäi heinäkuussa kiinni rattijuopumuksesta ja virkavallan rasistisesta nimittelystä.

Kärkijoukossa olivat edellä mainittujen lisäksi skientologia-puheillaan järkyttänyt Tom Cruise, rasistisesti keikallaan toilaillut näyttelijä Michael ”Kramer” Richard, Nicole Richie, Kevin Federline, Lindsay Lohan ja jopa Angelina Jolie.

Parhaat roolimallit viime vuonna olivat keskusteluohjelman juontaja ja monimiljonääri Oprah Winfrey sekä näyttelijä Michael J. Fox. Yhdysvaltojen presidentti George W. Bush äänestettiin hieman erikoisesti sekä vuoden pahikseksi, että vuoden hyvikseksi.