Danceyhtye 2 Unlimited Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikin aallonharjalla 90-luvun alkupuolella ratsastanut danceyhtye 2 Unlimited saapuu keikoille Suomeen tammikuun lopussa. Get Ready For This -technohitillään tanssilattiat vuonna 1991 valloittanut yhtye tunnetaan parhaiten megahitistään No Limit, joka nousi vuonna 1993 peräti 35 maan listaykköseksi.

2 Unlimited on muuttanut miehitystään vuosien varrella useaan otteeseen. Yhtyeen alkuperäisinä kasvoina nähdyt Ray Slijngaard ja Anita Doth jättivät yhtyeen vuonna 1996.

Bändin taustavoimat perustivat yhtyeen uudelleen vuonna 1998, jolloin keulahahmoiksi valittiin Romy van Oojen ja Marjon van Iwaarden. Hekin viihtyivät mukana vain vuoden ajan, kun kaivattua hittiä ei tullutkaan. Tuolla kokoonpanolla yhtye vieraili esiintymässä myös Suomessa.

Yhtyeen Suomeen tulevasta kokoonpanosta ei ole vielä tietoa. 2 Unlimited esiintyy Turussa 19. ja Tampereella 20. tammikuuta.