Idols-huuma alkaa nyt!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen valtaa jälleen tänään Idols -huuma, kun artistiurasta haaveilevat laulajat esittelevät kykyjään Idols -ohjelmassa. Luvassa on siis naurua, itkua ja varsinkin myötähäpeää. Lopulta jäljelle jää kuitenkin uusia tähtiä Suomen artistitaivaalle.

Tänään Tampereen koelauluilla käynnistyvä Idols huipentuu pitkäperjantaina 6. huhtikuuta, kun kolmannen tuotantokauden voittaja selviää. Ohjelman ensimmäisissä jaksoissa keskitytään näyttämään lähinnä erityisen huonoja ja hyviä esityksiä, joten keskinkertaiset suoritukset on jätetty pois ruudusta.

Tuomareina toimivat Asko Kallonen, Nina Tapio ja Jone Nikula. Ohjelman juontavat Ellen Jokikunnas ja Jani Toivola. Idols-ohjelmat nähdään jatkossa torstaisin ja sunnuntaisin kello 20.00.

Tähän mennessä Idols-kisasta on kestotähdeksi noussut vain Antti Tuisku, mutta myös Hanna Pakarinen, Jani Wickholm ja Katri Ylander ovat vakiinnuttaneet suosionsa. Ohjelman toisen tuotantokauden voittaja Ilkka Jääskeläinen ei ole saanut uraansa kunnolla vauhtiin.