Justin Timberlake ja Cameron Diaz erosivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin superpareihin lukeutuvat poptähti Justin Timberlake ja hänen pitkäaikainen tyttöystävänsä näyttelijä Cameron Diaz ovat eronneet, Star -lehti uutisoi eilen.

Lehden saamien tietojen mukaan Justin olisi kertonyt ystävilleen eronneensa Cameronista. Lisäksi Justinin väitetään jo tapailevan uudelleen ex-tyttöystäväänsä Veronica Finniä, jonka kanssa Timberlake deittaili 90-luvun lopulla. Finn ja toinen Justinin ex, Britney Spears, olivat tuolloin samassa Innosense -tyttöbändissä.

Justin ja Cameron on viimeksi nähty julkisesti yhdessä 16. joulukuuta, kun he olivat vieraana Saturday Night Live -ohjelmassa.

Diaz vietti joulun vanhempiensa luona Coloradossa, kun Timberlake juhli oman perheensä luona Memphisissä. Diaz ja Timberlake ovat seurustelleet vuodesta 2003 saakka, jolloin he tapasivat toisensa Kids Choice Awards -gaalassa.