Scarlett ja Justin deittailevat?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme tänä aamuna Justin Timberlaken ja Cameron Diazin erosta. Amerikkalaisen Star -lehden mukaan Justin deittailisi nykyään ex-tyttöystäväänsä Veronica Finniä, mutta tuoremmat huhut kertovat jotain aivan muuta.

Useiden lähteiden mukaan Justin on parhaillaan työstämässä musiikkivideota yhdessä näyttelijä Scarlett Johanssonin kanssa, ja huhujen mukaan heidän välillään olisi jotain muutakin kuin pelkkä työsuhde.

Johansson työstää parhaillaan ensimmäistä levyään, vaikka elokuvarintamallakin on kiirettä. Tänä vuonna hänet nähdään ainakin viidessä elokuvassa. Elokuvauraansa aloitteleva Justin Timberlake puolestaan nähdään valkokankaalla alkaneen vuoden aikana ainakin elokuvassa Black Snake Moan, minkä lisäksi hänen äänensä kuullaan menestyksekkään Shrek -animaation kolmannessa osassa.