Britney haluaa teettää itsestään alastonkuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on päättänyt teettää itsestään muotokuvan, jossa hän poseeraa alastomana. Kahden lapsen synnyttämisen jälkeen takaisin aikaisempiin mittoihinsa laihduttanut Britney on niin ylpeä nykyisestä olomuodostaan, että haluaa nyt ikuistaa sen maalaukseen.

– Britney on päässyt avioeronsa jälkeen niin hyvään kuntoon, että haluaa ikuistaa vartalonsa muotokuvaan. Hän rakastaa Titanic -elokuvaa, ja varsinkin kohtausta, jossa Kate Winsletin roolihahmo Rose ikuistetaan alastomana maalaukseen, lähde kertoi brittiläiselle Moe -lehdelle.

– Hän haluaa itsestään hyvällä maulla tehdyn maalauksen. Parhaillaan hän etsii muotokuvalle oikeaa tekijää.

Kahden lapsen äitinä Britney on toki edelleen hyvässä kunnossa, vaikka onkin viihtynyt viime viikkoina runsaasti alkoholinhuuruisissa juhlissa. Moisella juhlimisella laihdutuksen lopputulos uhkaa kuitenkin valua hukkaan, ja Hollywoodista onkin jo kuulunut kommentteja Britneyn pöhöttymisestä juhlinnan seurauksena.

Joidenkin amerikkalaislähteiden mukaan Britney olisi kirjautunut sisään vieroitusklinikalle, mutta tietoja ei ole vahvistettu. Hänet on nähty tosin Sanctuary -nimisessä rentoutumislaitoksessa Arizonassa, mutta vierailun syytä ei ole kerrottu.