Lost-tähti uhkaa lopettaa roolinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Lost -televisiosarjan tähti Evangeline Lilly ei pidä sarjan kautta saavuttamastaan suosiosta, sillä se on vienyt häneltä hänen kovasti kaipaamansa yksityisyyden. Nyt Lilly onkin uhannut jopa lopettaa sarjassa näyttelemisen, elleivät hänen faninsa jätä kaunotarta rauhaan.

Vastanäyttelijänsä Dominic Monaghanin kanssa deittaileva tähti kokee julkisuuden osittain negativiisena.

– Olen hyvin yksityisyyttä arvostava ihminen, ja on erittäin rasittavaa, kun ihmiset tunnistavat tai luulevat tunnistavansa minut joka puolella. Jos löytäisin työn, jossa voisin näytellä, ansaita elantoni ja olla tuntematon, en koskaan jättäisi sitä työpaikkaa, Evangeline Lilly kertoi People -lehdelle.

Katen roolissa Lost -sarjassa nähtävä tähti on aiemminkin tuskaillut liian suuren julkisuuden kanssa. Hän on esimerkiksi kertonut haluavansa lomalle kaukaiselle saarelle, jossa kukaan ei olisi koskaan kuullut hänestä tai Lost -sarjasta.

– Haluaisin mennä jonnekin Mongoliaan tai Timbuktuun. Jonnekin, jossa ei katsota Lostia!