Russell Crowe loukkaantui kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-elokuvien tähti Russell Crowe on loukkaantunut lievästi pudottuaan hevosen selästä uuden elokuvansa kuvauksissa. Kyseessä on kaiken lisäksi cowboy-aiheinen elokuva, joten onnettomuus aiheutti luultavasti kolhuja myös tähden itsetunnolle.

Oscar-voittaja menetti tajuntansa pudottuaan maahan hevosen selästä. Tähti selvisi vaarallisesta tapauksesta kuitenkin tilanteeseen nähden lievillä vammoilla. Elokuvapomot kielsivät onnettomuuden jälkeen Crowelta vaaralliset ratsastuskohtaukset, jotka hoidetaan jatkossa stuntmiesten toimesta.

3:10 to Yuma -nimistä elokuvaa kuvataan parhaillaan New Mexicon osavaltiossa Yhdysvalloissa. James Mangoldin ohjaaman elokuvan muissa rooleissa nähdään muiden muassa Christian Bale, Barbara Bartleson, Chris Browning ja Kevin Durand. Elokuva saa ensi-iltansa myöhemmin tänä vuonna.