Pako-tähti kiistää: En ole homo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suositun Pako -televisiosarjan päätähti Wentworth Miller on kiistänyt huhut, joiden mukaan hän olisi homoseksuaali. Näyttelijä kommentoi huhuja nyt ensimmäisen kerran julkisesti, ja korosti olevansa heteroseksuaali.

– Ei, en ole homo. Tiedän, että sellaisia huhuja on liikkeellä. Minulle homot ovat täysin ok, ja uskonkin tässä olevan kyse vain fantasioista, Miller kertoi WENN -uutistoimistolle.

– Joillain ihmisillä on tiettyjä fantasioita. Jos joku haluaa kuvitella minut naisen, miehen tai vaikka molempien kanssa, se on minulle ok niin kauan kuin he katsovat sarjaamme.

34-vuotias tähti pyrkii nyt löytämään tasapainon julkisuuden ja yksityiselämänsä välillä. Nopeasti maailmanlaajuiseen suosioon noussut Miller tietää kuitenkin, että hänen saamansa julkisuus on hyväksi sarjan suosiolle.

Suomessa katsotaan parhaillaan Pako -sarjan ensimmäistä tuotantokautta. Yhdysvalloissa pyörii parhaillaan sarjan toinen tuotantokausi. Sarja on saanut useita palkintoja, kuten esimerkiksi parhaan draamasarjan Golden Globen. Lisäksi Miller on palkittu parhaan draamasarjan näyttelijän Golden Globella.